Endermologie LPG

LPG endermologie

De endermologiebehandeling is gebaseerd op een diepe, mechanische bindweefselmassage die voor een sterke verbetering van de stofwisseling en bloedcirculatie zorgt. Bij deze methode worden huid, onderhuid en onderhuids bindweefsel behandeld met een apparaat, de LPG.

LPG endermologie® is een 100 % natuurlijk alternatief: de slapende cellulaire activiteit in het hart van onze huid opnieuw activeren om te strijden tegen alle onesthetische tekenen (rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen, sinaasappelhuid, …).
De mechanische stimulatie van cellen, endermologie genoemd, maakt het mogelijk om hun ontwakingsproces opnieuw te starten, op een natuurlijke en pijnloze manier.

De behandelingen zijn volledig natuurlijk als we het hebben over opvullen, dan gebeurt dat met lichaamseigen stoffen, die door de celstimulatie weer geactiveerd worden. Deze cellulaire stimulatie maakt het voor de fibroblasten (jeugdigheidscellen) mogelijk om hun productie van collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur die natuurlijk in onze huid aanwezig zijn, opnieuw op gang te brengen.

                            lichaam      gezicht
lpg gezichtBEHANDELINGEN GEZICHT

LPG endermologie biedt 100 % natuurlijke celstimulatie en is een actieve stimulatie van de huid die strijd tegen de tekenen van huidveroudering. De mechanische stimulatie van cellen, endermologie genoemd, maakt het mogelijk om hun ontwakingsproces opnieuw te starten, op een natuurlijke en pijnloze manier. De verminderde cellulaire activiteit opnieuw activeren in de kern van onze huid om rimpels, verslapte huid, de onderkin, de contouren te verbeteren.
LPG Endemologie werkt als een echte fitness voor de huid. Deze cellulaire stimulatie maakt het voor de fibroblasten (jeugdigheidscellen) mogelijk om hun productie van collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie), die natuurlijk in onze huid aanwezig zijn, opnieuw op gang te brengen.
Behandeling van het voorhoofd, de lijntjes rond de ogen, wallen en zakjes rond de ogen, de mond, dubbele kin, gezichtsovaal, hals en decolleté.
Opvullend, anti-aging, verstevigend en verfijnend!
Het gezicht wordt behandeld met uw eigen kit voor gezichtsendermologie. Deze bestaat uit lift 10 en 20. De kit is voor u persoonlijk en garandeert een perfecte hygiëne tijdens uw sessies voor gezichtsendermologie.

 

lpg lichaamBEHANDELINGEN LICHAAM
Het nieuwe patent (gemotoriseerde rol en klep gecombineerd met een sequentiële aanzuiging) werkt gelijktijdig in op de afvoer van hardnekkige vetten en op de huidkwaliteit (stevigheid, sinaasappelhuid) en maakt het voor de lichaamstechnologie mogelijk om rechtstreeks in te werken op de adipocyten die aanwezig zijn in onze onderhuid (slankheidsscellen) en op de fibroblasten, die aanwezig zijn in onze huid (jeugdigheidscellen). Een 360°-aanpak maakt een einde aan het dilemma: slankheid of stevigheid?
De sessies duren 10, 20, 30 of 40 min.
VOOR DE VROUW: Arm, rug, taille, buik, vetkussentjes op de dijen, billen, binnenkant van de dijen, knieën en kuiten
VOOR DE MAN: Armen, rug, borstspieren, taille, buik en dijen.


ENDERMOWEAR LPG®
Tijdens de lichaamsbehandeling draagt u de endermowear LPG, exclusieve technische kleding die zorgt voor een diepe grip en een optimale zichtbaarheid van het weefsel tijdens de endermologiebehandeling.
Deze persoonlijke kleding is licht en ademend voor de huid en zorgt voor een intenser gevoel en een ideaal comfort tijdens de behandeling.

 

Wilt u meer weten over endermologiebehandelingen?
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, neem daarom vandaag nog Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek.
Kijk voor meer informatie over endermologie lpg op: www.endermologie.com


Veel gestelde vragen Endermologie

Wat is cellulite?
Bij cellulite ziet de huid op de bovenbenen (dijen), billen, buik of bovenarmen er bobbelig uit. Door verschillende oorzaken worden de vetcellen in het onderhuidse weefsel vergroot. De vetcellen zwellen op, verharden, gaan op elkaar zitten en worden omgeven door vocht dat afvalstoffen bevat. Het resultaat: een bobbelige huid, cellulite.
Deze zones met cellulite zijn dan ook regio’s die onverschillig blijven voor intense lichaamsoefeningen of drastische diëten.

Wat is Endermologie®?
Het is geen geheim. Endermologie® met het apparaat LPG Cellu M6 is momenteel de beste anti-cellulitis behandeling. Het is een techniek die ontstond in 1986. Erkende specialisten over de hele wereld met inbegrip van onderzoekers van befaamde universiteiten doen reeds geruime tijd onderzoek en bevestigen de goede resultaten van de LPG Endermologie® techniek.

Hoe werkt Endermologie®?
Endermologie® is een niet operatieve methode om van je cellulite af te komen. De behandeling wordt uitgevoerd met technisch hoogwaardige gepatenteerde apparatuur.
Het apparaat, voorzien van een behandelkop, bewerkt je huidplooien met in- en uitrollende bewegingen. Hierdoor worden de elementen die de bloedvaten verstoppen ontmanteld. Door middel van deze huidgymnastiek die het bindweefsel herstructureert, de bloedsomloop en het lymfvatenstelsel nieuwe stimulansen geeft en de afvoer van afvalstoffen bevordert, brengt Endermologie® een natuurlijk proces van verwijdering van vetophopingen op gang en maakt het de huid gezond en sterk.
Resultaat: een slanker, mooier gevormd lichaam, een veerkrachtige stevige huid en de cellulite die vrijwel verdwenen is.

Werkt het echt ?
Endermologie® heeft zichzelf bewezen; het werkt! Vele studies hebben dat aangetoond. De methode is goed onderbouwd. Voortdurende research, in Frankrijk en de Verenigde Staten, leveren nieuwe informatie en inzichten op die de effectiviteit van de behandeling continu verbeteren. Rapporten en ervaringen van artsen en therapeuten bevestigen de effectiviteit van Endermologie®. Ik maak gebruik van het nieuwste apparaat van LPG, zodat je de meest optimale resultaten behaalt.

Hoe snel zijn er resultaten zichtbaar?
Na 6 tot 10 behandelingen worden de eerste verbeteringen ervaren. De oude cellen aan de oppervlakte zijn nu weg en de huid voelt zachter en gladder aan.
De eerste resultaten die je gaat merken doordat je kleding prettiger gaat zitten, ligt ongeveer tussen de 8 en 16 behandelingen.

Hoe lang blijft het effect van de behandeling zichtbaar?
Dat is sterk afhankelijk van je leefstijl. Maar ook de persoonlijke hormoonhuishouding speelt een belangrijke rol. Het resultaat kan dus duren van enkele maanden tot meerdere jaren. Om die reden wordt dan ook vaak besloten om onderhoudsbehandelingen te nemen. Dit varieert van eenmaal per maand tot eenmaal per kwartaal.

Vervangt Lipomassage een dieet en bewegen?
Nee, hoewel de behandeling ook werkt zonder dieet en beweging, zijn deze toch voorwaarden voor een gezonde leefstijl. Je wordt zelfs gevraagd om blijvend veel water te drinken om een goede stofwisseling in stand te houden.

Welke sensatie geeft een behandeling?
De behandeling voelt aan als een intensieve massage. Het wordt als plezierig ervaren. De kracht waarmee 'gemasseerd" wordt kan voor ieder huidtype worden aangepast.

Wat voel je na een behandeling?
Je voelt je heerlijk ontspannen. De huid voelt soepeler aan en de verbeterde doorbloeding geeft het duidelijke gevoel dat je lichaam goed is 'aangepakt'. Gelukkig gebeurt er meer dan het gevoel alleen.

Zijn er bijwerkingen bekend?
Na de eerste behandeling komt het een enkele keer voor dat men hoofdpijn krijgt of zich niet lekker voelt. Dat heeft te maken met afvalstoffen die door de behandeling weg willen, maar nog niet kunnen. Bij een tweede keer doet zich dit doorgaans niet meer voor.
Een te hoge zuigkracht kan een blauwe plek veroorzaken. Dit hoort niet te gebeuren en komt gelukkig zelden voor maar verdwijnt ook weer.

Duurt een behandeling altijd even lang?
Ja. Een normale behandeling duurt 35 minuten. We kunnen echter, afhankelijk van je fysieke kenmerken, een andere behandelingsduur vaststellen.

Raak ik kilo's kwijt?
Lipomassage is niet bedoeld om af te vallen, maar in samenwerking met een gezond eet- en leefpatroon is dit veelal wel het geval. Echter praktisch bij iedereen vindt figuurcorrectie plaats.

Is het ook bedoeld voor mannen?
Zeker! Buikjes, onderkinnen, 'Love-handles' en borstvorming zijn de meest voorkomende redenen waarvoor mannen zich laten behandelen. De resultaten zijn uitstekend!