Stijlanalyse

EEN OP MAAT GESNEDEN GARDEROBE ADVIES WAARIN JE LEERT MINPUNTEN TE CAMOUFLEREN EN PLUSPUNTEN TE ACCENTUEREN.

 

 • Zegt u ook regelmatig: "Ik heb niets om aan te trekken" terwijl uw kast vol kleding hangt?
 • Had u wellicht graag wat vollere borsten gehad of juist liever een boezem die een beetje bescheidener van omvang is?
 • Droomt u ook wel eens van een wespentaille, slanke enkels en van die eindeloos lange benen?

 

Troost uzelf: bijna geen enkele vrouw is echt tevreden over haar uiterlijk.

Door een figuuranalyse krijgt u een juist beeld van uw lichaamsverhoudingen. U leert negatieve kenmerken te camoufleren en positieve te benadrukken. Ook is er veel aandacht voor details. Een mooi totaalbeeld ontstaat door met alle persoonlijke kenmerken rekening te houden. Het gaat om uiterlijk van top tot teen!

U leert u te kleden! We maken gebruik van illusie. We maken gebruik van lijnen, patronen, stoffen, kleuren e.d. om een figuur van elk formaat in balans te laten lijken. Bijna niemand heeft een volmaakte lichaamsbouw, maar u kunt de illusie creëren dat deze er wel is. Er wordt gekeken naar leefwijze en persoonlijke voorkeur. U voelt u pas echt mooi in kleding die bij u past. Dit geeft zelfvertrouwen. 

 

Wat zijn de voordelen en het doel van een stijladvies?

 • Het vergroot zelfvertrouwen, omdat u weet dat u er goed uitziet. Dit voelt beter, u komt zelfverzekerder over, heeft een overtuigende uitstraling en uw bewustzijn wordt groter.
 • Het imago dat u uitstraalt vertelt mensen wie u bent, zelfs voordat er persoonlijk contact gelegd is. Als u goed gekleed gaat en goed verzorgd bent heeft u in vele opzichten een streepje voor.
 • Het beïnvloeden van een zo mooi mogelijke uitstraling, mensen die er goed verzorgt en aantrekkelijk uitzien worden serieuzer genomen.
 • Miskopen en daaraan verbonden onnodige uitgaven horen tot het verleden.
 • Combineren waardoor de garderobe kan inkrimpen en u kunt er toch steeds leuk en afwisselend uitzien.
 • Harmonie in uiterlijk van top tot teen.
 • Het bespaart tijd en onzekerheid, want u weet wat u van de nieuwe mode kunt gebruiken. U past en koopt heel gericht.
 • Uiteindelijk bespaart u veel geld, omdat miskopen voorkomen kunnen worden. Met één of twee nieuwe kledingstukken kunt u weer veel combinaties maken met de kleding die u al heeft. 
 • U ziet er in het goedkoopste shirt in het passende model altijd beter uit dan in de duurste jurk in de verkeerde pasvorm voor uw figuur.

 

Een imageconsultant is voor de mens wat een binnenhuisarchitect is voor een woning. In uw huis moet u u thuis voelen. Het is een investering in uzelf!

De kosten van deze uitgebreide stijlanalyse zijn 150 euro. Voor groepjes van 2 tot 3 personen zijn de kosten 125 euro per persoon. 

Bij dit stijladvies krijgt u een persoonlijk stijlboek waarin uw aandachtspunten duidelijk worden toegelicht.

U kunt zien dat u hier uiteindelijk veel geld mee bespaart, omdat uw kleding kritischer koopt en daardoor ook meer kunt combineren.

 

Het verloop van een stijladvies:

Een stijladvies bestaat uit twee afspraken.

De eerste afspraak duurt ongeveer een half uur. Met behulp van een vragenformulier zoeken we uit welke kledingstijl het beste bij u past. Er wordt naar lichaamsvormen en onderliggende verhoudingen gekeken. 

Daarna bestellen we het persoonlijk stijlboek.

Bij de tweede afspraak gaan we uw boek bespreken. Hiervoor is het fijn om plaatjes van kledingstukken mee te brengen die u aanspreken. Deze afspraak duurt ongeveer anderhalf uur. 

 • We bekijken welke persoonlijke kledingstijl bv. Klassiek, dramatisch, casual het beste bij uw levensstijl en werk past.
 • U leert lichaamsvormen, probleemzones en proporties te herkennen, deze te bespelen of te camoufleren.
 • Tevens leert u een basisgarderobe samen te stellen. Een kast vol kleren en niet om aan te trekken behoort tot het verleden! Omdat u leert te combineren heeft u uiteindelijk minder kleren nodig om er toch steeds leuk en afwisselend uit te zien. Uiteraard helpt ook de kleurenwaaier hierbij.
 • U leert u te kleden!

 

De beste investering die u kunt doen: is in uzelf!