Anti-stress massage

Deze massage is een perfecte combinatie van massagetechnieken zoals: gezichts-, voet-, oorreflex-, shiatsu-, hoofdhuid-, polariteit- en bindweefselmasage.

Anti-stress massage voor een mooie ondersteuning van een therapeutisch proces, bijvoorbeeld bij stress klachten, burnout of depressieve klachten. Maar ook preventief om klachten te voorkomen.

 

 

Gevoel, gevoeligheid, zorg en verzorging vormen de basis van massage. Tijdens een massage word je je bewust van wat een aanraking met je doet. De aanraking wordt na onze kinderjaren helaas een ondergewaardeerd fenomeen. Het zegt ons dat we niet alleen in het leven staan!

Een goede bevestigende aanraking biedt aandacht, warmte, geruststelling en sterkt het gevoel van eigenwaarde!

Deze aanraking biedt een veilig bewustzijn van je lijf, dat niet enkel een stoffelijk geheel is. Het is ook een zeer persoonlijk, “levend huis”, waarin gevoelservaringen als herinneringen gedurende je leven worden opgeslagen. Belangrijk hierbij is dat vooroordelen als goed/slecht, mooi/lelijk, sterk/zwak zorgen voor een onbehaaglijk en vervelend gevoel. Ook biedt een massage ruimte voor (hernieuwde) vitaliteit, acceptatie en welbevinden waardoor je weer lekker in je vel gaat zitten.

 

Een massage waarbij de stress volledig wordt ontnomen.

 

Boek online deze anti-stress massage van 60 minuten.

Kies bij groep voor behandelingen en bij behandeling voor anti-stress massage.