Acne

Acne

Acne komt veel voor in de pubertijd wanneer de huid onder de invloed van hormonen staat. Het komt echter niet alleen een probleem voor pubers maar ook voor mannen en vrouwen na de puberale fase. Er zijn verschillende vormen acne, maar meestal vind je acne op het gezicht, de hals, nek, op de borst en op de rug. Acne vereist meestal langdurige aandacht. Het is dan ook logisch dat er diverse producten en behandelingsmethodes gebruikt worden bij de behandeling van acne. Voor meer informatie over acne check onze database.

 

mother before    mother after

 

Wil je de beste behandeling voor je acne huid? Wij maken samen, tijdens een geheel vrijblijven en kosteloos intakegesprek, een plan van aanpak om te kijken welke behandeling het beste past. De producten van de huid verbeterende lijnen van Environ® en jane iredale bieden voor deze huid een perfecte oplossing. We kunnen de meeste vormen van acne doeltreffend behandelen.

 

Love your skin!

Als jij goed voor je huid zorgt dan zorgt je huid goed voor jou. 

 

Onder boek hier uw behandeling staan de omschrijvingen van de behandelingen. Klik op groep voor behandelingen en bij behandeling voor;

  • Anti-acne behandeling

 

of

 

Klik op groep voor Environ® behandelingen en klik vervolgens op behandeling voor;

  • Deep cleansing cool peel
  • Cool peel blemish control mild
  • Cool peel blemish control actief
  • Focus on texture

 
*Veel zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk of geheel de kosten van acne-behandelingen.

 

Ook kun je bij ons make-up advies krijgen waarbij wij gebruik maken van ons make-up care system. Dit valt online te boeken onder boek hier uw behandeling. Klik hiervoor op groep voor behandelingen en klik vervolgens op behandeling voor; make-up advies.