Gevoelige huid

Gevoelige huid

 

 

Kalmeer en herstel de gevoelige huid!


Een gevoelige huid reageert snel op veranderingen. Stress, warmte, kou of bepaalde verzorgingsproducten veroorzaken dan rode vlekken, schilfers, een strak gevoel of vervelende jeuk. Met een goede verzorging en vooral ook de juiste behandelingen, kalmeren en herstellen wij jouw gevoelige huid. Zo verbeteren we de weerstand en zorgen ervoor dat de conditie van de huid verbetert en minder snel reageert op prikkels van binnen- en buitenaf.

Een rustige, stralende huid
Wij helpen in onze schoonheidssalon van de gevoelige huid weer een rustige, stralende huid te maken. Met op maat gemaakte gezichtsbehandelingen en gepersonaliseerde adviezen over huidsupplementen en hoogwaardige huidverzorgingsproducten die passen bij jouw huid. Hierbij hoort ook passend advies over de juiste make-up. Gemiddeld draag je 12 tot 14 uur per dag make-up op je huid. Het is dan natuurlijk heel belangrijk om make-up te dragen met ingrediënten die je huid verbeteren en ondersteunen in plaats van tegenwerken. Wij werken met het Skincare Make-up system van jane iredale die make-up formules zonder irriterende ingrediënten creëert. Voor meer informatie over je gevoelige huid check onze database.

 

Je bent van harte welkom voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Na het gesprek en huidanalyse geven we een persoonlijk advies en voorstel voor behandelplan.

 

Onder boek hier uw behandeling staan de omschrijvingen van de behandelingen. Klik op groep voor Environ® behandelingen en klik vervolgens op behandeling voor;

  • Essential vitamin touch
  • Essential comfort calm 2 zones
  • Essential comfort calm hele gelaat

 

Ook kun je bij ons make-up advies krijgen waarbij wij gebruik maken van ons make-up care system. Klik hiervoor op groep voor behandeling en klik vervolgens op behandeling voor; make-up advies.