Donkere kringen

Donkere kringen

 

Wat is de oorzaak van donkere kringen onder de ogen?

Donkere kringen zijn echt vervelend of niet soms? En de oorzaak is meestal helemaal niet omdat je zo'n feestbeest bent maar je hebt het nu eenmaal meegekregen van moeder natuur!

Eigenlijk is de huid helemaal niet donkerder maar wel veel dunner dan op andere plaatsen in het gezicht. Daardoor schijnen de bloedvaatjes door de huid heen en daarom ziet dat er dan uit als een donkere kring.


Kringen kunnen chronisch of tijdelijk zijn.

Tijdelijke kringen kunnen ontstaan als je sterk vermagert, bij ziekte, stress, overmoeidheid of slaaptekort.


Heb je chronisch last van kringen dan kan het zijn dat je te weinig vetweefsel hebt, veel aderlijk bloed, diepliggende ogen door de skeletbouw of intens verdriet of grote zorgen. Als dit bij jou het geval is kun je daar niet erg veel aan doen. Maar toch wel iets, zie hieronder !

 

Behandelingen

Een pakket van behandelingen is noodzakelijk om dit probleem aan te pakken. De behandelingen en producten zorgen dat je huid steviger en dikker wordt, de detox zorgt ervoor dat je van binnenuit gezuiverd wordt en de doorbloeding verbeterd wordt. Daarnaast zullen ook rimpels rondom de ogen verminderen, waardoor je ogen een frisse blik uitstralen.

 • Environ ; Speciaal voor diegene met donkere kringen hebben we een kuur van 12 behandelingen samengesteld.
 • Produkten voor thuis;oogserum, zachte gommage met masker.
 • Detoxkuur; lees meer….
 • Camouflage; lees meer….

 

Tips

 • Veel slapen!
 • Van horen zeggen .... ! Een hele belangrijke waarschuwing:Vaak hoor je zeggen dat cremes, die de doorbloeding bevorderen, ook prima zouden helpen tegen donkere kringen. Dat is absoluut niet waar en zelfs gevaarlijk: want op je ogen of in de buurt daarvan mogen alleen producten gebruikt worden die hiervoor speciaal zijn gemaakt. Deze moeten bijzonder zacht en mild zijn want onze ogen zijn heel gevoelig. Dus kort samengevat: ga dit niet uitproberen !
 • Glucosamine. We hebben al gelezen dat als we de huid verstevigen, de huid iets dikker gaat worden en dat de donkere kringen dan minder zichtbaar zijn. Het voedingssuplement Glucosamine zorgt voor de collageen opbouw in de huid, waardoor de huid steviger wordt. Dus dit zou je zeker kunnen helpen.
 • Leef gezond
 • Niet roken
 • Smeren, smeren, smeren!
  Gebruik van een speciale oogserum is voor jou werkelijk een must. Speciale oogserums verzorgen de huid van de ogen heel goed. Het maakt de huid strakker, sterker en daardoor wordt de huid ook wat minder doorschijnend. Het beste is om 's ochtends en 's avonds het serum aan te brengen.

Heeft u vragen?

U bent van harte welkom voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.

Na het gesprek en de huidanalyse geven we een persoonlijk advies en voorstel voor een behandelplan op maat.

 

Wilt u de beste behandeling om de huid  rondom de ogen er op zijn mooist te laten uitzien, kies dan bij online afspraken voor één van de onderstaande behandelingen.

Onder boek hier uw behandeling staan de omsschrijvingen van de behandelingen.

Kies bij groep voor environ behandelingen en kies bij behandeling voor;

- focus on eye behandeling