Zwangerschap

Zwangerschap en je huid

Als je zwanger bent, gebeurt er nogal wat in je lichaam en dit wordt weerspiegeld in de huid. Door de veranderde hormoonhuishouding verandert de huid tijdens de zwangerschap in ongeveer negen van de tien gevallen. Soms wordt een vette huid ineens droog, of wordt de huid plotseling heel gevoelig, rood en geïrriteerd. In alle gevallen is er een duidelijke neiging tot dehydratatie (het vochtarm worden van de huid), omdat de zweetklieren onder invloed van de hormoonveranderingen van werking veranderen. Lees meer over zwangerschap en je huid in onze database.

 

 zwangerschap

 

In de salon
Wij kunnen een tal van verwennende en praktische behandelingen uitvoeren zo kun je naast een gewone gezichtsbehandeling bijvoorbeeld ook haartjes rond je tepels weg laten halen, of je benen laten harsen. Je kunt ook komen voor een zachte, ontspannende massage, wanneer de druk op je buik zwaar wordt, als je een harde buik hebt of je last van je rug hebt. Hoe lijkt een ontspannende voeten- en onderbenenmassage? We hebben genoeg ideeën voor je en als je toch bij ons bent, laat je dan adviseren over zonbescherming om zwangerschapspigment te voorkomen.

Ook hebben we een goede lipdrink in huis, voor als je lippen droog worden door het puffen tijdens de bevalling. Daarnaast kun je voor tijdens de bevalling je nagels met gelcolors laten lakken zodat je je op en top verzorgt voelt.

Voor de bevalling kun je je teennagels met gelcolors laten lakken, zodat je je op en top verzorgt voelt tijdens je kraambed.

 

Gun jezelf de luxe en besteed wat extra aandacht aan jezelf en je huid!

 

Kom af van je after mummy tummy!

Na de zwangerschap kun je bij ons terecht om verslapte huid rondom buik, benen en billen aan te pakken met LPG endermologie® behandelingen. De huidstructuur wordt in de diepte versterkt en wel 240% verstevigd; de huid wordt strak en soepel! De huid wordt wel met 240% verstevigd.

 

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden dan ben je van harte welkom voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Na het gesprek en de huidanalyse geven we een persoonlijk advies en voorstel voor een behandelplan op maat.

Ook kun je zelf een behandeling online inplannen. Onder boek hier uw behandeling staan de omschrijvingen van de behandelingen. Kies bij groep voor Environ® behandelingen en kies bij behandeling voor;

  • Essential vitamin touch
  • Cool peel bright recovery

 

Vertel dat je zwanger bent (als je het nog niet kunt zien), want sommige zwangere vrouwen reageren anders dan anderen op bepaalde behandelingen of producten, of hebben het heel koud. Het kan ook gebeuren dan iemand misselijk wordt als de stoel te ver achterover staat doordat de druk tegen het middenrif dan te groot wordt. Hier zullen wij dan natuurlijk rekening mee houden.