Rokershuid

Rokershuid

De rokershuid heeft vaak een vale, doffe huidskleur, diepere rimpels (vooral rondom de mond), een slechte doorbloeding, veel mee-eters, gele verkleuringen (nicotine) en vroegtijdige veroudering. Toch kunnen we hier iets aan veranderen. Voor meer informatie over de rokershuid check onze database.

 

Wilt u de beste behandeling om de rokershuid er op zijn mooist uit te laten zien. Kom dan nu langs voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Na het gesprek en de huidanalyse geven we een persoonlijk advies en voorstel voor een behandeling op maat.

 

Onder boek hier uw behandeling staan de omschrijvingen van de behandelingen. Klik op groep voor Environ® behandelingen en klik vervolgens op behandeling voor;

  • Cool peel bright recovery
  • Micropeel vibrant-C

 

Ook kunnen wij LPG® endermologie® toepassen op je huid om zo de cellulaire activiteit van jouw huid opnieuw te activeren om rimpels en verslapte huid te verbeteren. Lees meer…

 

Verder kun je bij ons make-up advies krijgen waarbij wij gebruik maken van ons make-up care system. Dit valt online te boeken onder boek hier uw behandeling. Klik hiervoor op groep voor behandelingen en klik vervolgens op behandeling voor; make-up advies.