Harsen

Harsen of waxen
Harsen of waxen is het weghalen van ongewenst haar door er warme was op te strijken met een spatel of een roller, het te laten stollen en vervolgens eraf te trekken. Deze ontharingsmethode kan pijnlijk zijn.

 

Bovenlichaam van een man, voor en na het harsen

 

Het voordeel van harsen ten opzichte van andere ontharingsmethodes is dat de haartjes met wortel en al verwijderd worden. Na gemiddeld drie tot acht weken komen de haartjes weer terug, maar ze zijn dan zachter en dunner dan voorheen. Je kunt nooit méér haren krijgen van harsen. Afhankelijk van de sterkte van de groei van uw haren kan besproken worden wat het juiste moment is om de harsbehandeling te herhalen.

 

Door het gebruik van chemische middelen en het scheermes ontstaan vaak rode scheerpuisten en ingegroeide haren, omdat bij harsen de haren met wortel en al uit de huid verwijderd worden kunnen deze dus niet gaan ontsteken. Bovendien duurt het veel langer voordat de haren terug groeien t.o.v. scheren. Wij harsen met natuurlijke harsen met een sterke kleefkracht. 


Heb je nog vragen? Dan nodigen wij je van harte uit voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.

De harsbehandelingen zijn online te boeken onder boek hier uw behandeling onder de groep behandelingen en kies dan bij behandeling voor de harsbehandeling die je wil ondergaan.