Psoriasis

Psoriasis
In onze schoonheidssalon helpen wij last van psoriasis te verminderen met specialistische behandelingen en adviezen.

 

Minder irritatie en een betere conditie van de huid
Psoriasis heeft veel uiterlijke kenmerken van eczeem; de rode plekken, huidschilfers en jeuk komen bij mensen met psoriasis ook voor. Het grootste verschil is dat psoriasis een chronische huidziekte is. Voor meer informatie over psoriasis check onze database.

 

 

Met psoriasis naar de schoonheidssalon
Ook als psoriasispatiënt kun je naar een schoonheidssalon. Natuurlijk zijn niet alle behandelingen geschikt en moeten de meer intensieve methodes gemeden worden. Speciaal voor psoriasis hebben wij ook huidverbeterende behandelingen, de plekken zullen niet voor altijd helemaal verdwijnen maar de last die je ervan ervaart kunnen wij wel aanzienlijk helpen verminderen. Met op maat gemaakte gezichtsbehandelingen en gepersonaliseerde adviezen over huidsupplementen en hoogwaardige huidverzorgingsproducten die passen bij jouw huid. Hierbij hoort ook passend advies over de juiste make-up. Gemiddeld draag je 12 tot 14 uur per dag make-up op je huid. Het is dan natuurlijk heel belangrijk om make-up te dragen met ingrediënten die je huid verbeteren en ondersteunen in plaats van tegenwerken. Wij werken met het Skincare Make-up system van jane iredale die make-up formules zonder irriterende ingrediënten creëert.

 

Je bent van harte welkom voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Na het gesprek en huidanalyse geven we een persoonlijk advies en voorstel voor behandelplan.

 

Breng jouw psoriasis huid tot rust en boek online één van de onderstaande behandelingen. Onder boek hier uw behandeling staan de omschrijvingen van de behandelingen. Klik op groep voor Environ® behandelingen en klik vervolgens op behandeling voor;

  • Cool peel bright recovery
  • Micro peel vibrant-C

 

Ook kun je bij ons make-up advies krijgen waarbij wij gebruik maken van ons make-up care system. Dit valt online te boeken onder boek hier uw behandeling. Klik hiervoor op groep voor behandeling en klik vervolgens op behandeling voor; make-up advies.