Vochtarme huid

Vochtarme huid

Een vochtarme huid geeft een trekkerig gevoel, heeft droogtelijntjes en veert niet terug wanneer je er oppervlakkig in knijpt. Dit kan een tijdelijk probleem zijn, bijvoorbeeld alleen in de winter, of een permanent probleem. Als de huid last heeft van een vochttekort, valt deze eerder ten prooi aan vroegtijdige huidveroudering. Voor meer informatie over de vochtarme huid check onze database.

 

Om een vochtarme huid aan te pakken ben je van harte welkom voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Na het gesprek en huidanalyse geven we een persoonlijk advies en voorstel voor behandelplan.

 

Onder boek hier uw behandeling staan de omschrijvingen van de behandelingen. Klik op groep voor Environ® behandelingen en klik vervolgens op behandeling voor;

  • Essential moisture boost 2 zones
  • Essential moisture boost hele gelaat
  • Cool peel moisture boost

 

Ook kun je bij ons make-up advies krijgen waarbij wij gebruik maken van ons make-up care system. Dit valt online te boeken onder boek hier uw behandeling. Klik hiervoor op groep voor behandeling en klik vervolgens op behandeling voor; make-up advies.