Droge, schilferige huid

Droge schilferige huid

Een droge huid voelt gespannen aan, kan ruwe plekjes en schilfertjes vertonen, kan jeuken en is vaak gevoelig. Een droge huid kan een tijdelijk probleem zijn, bijvoorbeeld alleen in de winter of in de zomer. Als je last hebt van een vettekort, valt je huid eerder ten prooi aan voortijdige huidveroudering. Lees meer over de droge schilferige huid in onze database.

 

Draag zorg voor je huid, je hebt er maar één en deze verdient daarom de grootste zorg. 

 

In de salon

Een schilferige droge huid is door de schoonheidsspecialist goed te behandelen door de hydrolipiede film te herstellen. Die kun je daarna thuis gezond houden door ceramiden te gebruiken; deze bevorderen de cel communicatie en stimuleren het herstellend vermogen van de huid. Verder kan door voeding en gebruik van voedingssupplement de droge huid verbeteren. Ook hier kunnen wij je over adviseren.

Wanneer een schilferige huid door middel van behandelingen, opvolgen van verzorgingsadviezen en voedingsadviezen wordt aangepakt en wordt volgehouden wordt de droge huid preventief aangepakt.

 

Ben jij er klaar voor om jouw droge en schilferige huid veranderen in een glanzende huid dan ben je van harte welkom voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Na het gesprek en huidanalyse geven we een persoonlijk advies en voorstel voor behandelplan.

Onder boek hier uw behandeling staan de omschrijvingen van de behandelingen. Klik op groep voor Environ® behandelingen en klik vervolgens op behandeling voor;

  • Cool peel moisture boost

 

Ook kun je bij ons make-up advies krijgen waarbij wij gebruik maken van ons make-up care system. Dit valt online te boeken onder boek hier uw behandeling. Klik hiervoor op groep voor behandelingen en klik vervolgens op behandeling voor; make-up advies.